Let's save our planet together

Öğrenciler "küresel ısınma", "sera etkisi", "sera gazları" ve "ozon deliği" gibi kavramları öğrenecek. Öğrenciler küresel ısınma ve ozon deliği hakkında bilgi edinecek, küresel ısınmanın ve ozon deliğinin nedenlerini ve beklenen sonuçlarını analiz edecekler. Öğrenciler bu sorunu adım adım nasıl çözeceklerini öğrenecek ve planlayacaklar.

Öğrenciler, küresel ısınmanın sadece ülkelerine değil, tüm dünyaya ne kadar büyük bir tehlike oluşturduğunu anlayacaktır. Dış dünyaya karşı rollerini ve sorumluluklarını öğrenecek. Nedenleri nelerdir ve sonuçları nelerdir? İnsan sağlığı üzerinde ne gibi bir etkisi var? Bu süreci yavaşlatmak için ne yapabiliriz?

Projenin amaçları: Öğrencilerimizi yaratıcılık, problem çözme becerileri, iş birliği, eleştirel düşünme ve proje tabanlı öğrenme alanlarında geliştirmek, 21. yüzyıl becerilerini geliştirmek ve STEM faaliyetlerinde yer almak...

18.01.2021 219

18-01-2021