Too young to vote, old enough to do something for the better

Proje, sürdürülebilir kalkınma hedefleri, insan hakları, entegrasyon, gençler için fırsatlar gibi konulara ayrılmıştır. Bu bizim küçük topluluklarda bir değişiklik yapmak için ne yapabilirim (bir fark yaratabilir küçük şeyler) ile ilgilidir.

Proje sırasında öğrenciler daha iyi bir çevre, daha iyi bir toplum için bir şeyler yapmaya çalışacaklar, duyulmak ve nelerle hemfikir oldukları ya da katılmadıkları konusunda fikirlerini söyleyecekler. Proje görevleri üzerinde çalışırken birlikte öğrenecek ve oynayacaklar. Videolar, sunumlar, bir site, bir blog, e-kitap, öğrenme egzersizleri yapacaktır.

Projede, öğrencilerin demokratik bir toplumda yaşamak, eşit şartlarda yaşamak gibi konularda bilinçlendirilmeleri hedefleniyor. Proje kapsamında öğrenciler yeni kelime dağarcığı öğrenecek, ekip çalışması, grup ve bireysel çalışma, dil, iletişim ve iş birliği becerilerini geliştirecek; konuşma ve sunum yapma yeteneklerini geliştirecek, lider ve sosyal aktivist olmayı öğrenecekler, fikirlerini kanıtlamayı ve bunun için kampanya yapmayı öğrenecekler; çevrelerindeki küçük topluluklarında daha iyi bir şeyler yapmaya çalışacaklardır.

Beklenen sonuçlar Twinspace, bir web sitesi, bir blog, öğrenme egzersizleri, proje çalışmaları içinde toplanan tüm malzeme ile bir e-kitap, video gibi ürünler olacak.

19.01.2021 186

19-01-202119-01-2021