The Magic of Mathematics

Bu proje matematiği seven öğrenciler ve öğretmenler için tasarlanmıştır. Günden güne matematiği en çeşitli biçimlerinde buluyoruz, sadece onu gözlemlemek ve düşünmek için zihnimizi hazır bulundurmamız gerekiyor. Matematik sihirdir. Bu proje ile öğrencilerin matematiği takdir etmelerini, birlikte yaşamalarını ve Web -2 araçlarını kullanarak onunla çalışmalarını istiyoruz. Ayrıca, birkaç ülkeden öğrencilerin birbirleriyle iletişim kurmasını, deneyimleri, matematiksel fikirleri ve matematiksel kavramlarla oyunları paylaşmasını amaçlıyoruz.

HEDEFLER

* Bu proje ile öğrencilerin ve öğretmenlerin matematiksel büyüleri sevinçle keşfetmelerini istiyoruz.

* Bu proje ile öğrencilerin matematiği takdir etmelerini, birlikte yaşamalarını ve Web -2 araçlarını kullanarak onunla çalışmalarını istiyoruz.

* Ayrıca, çeşitli ülkelerden öğrencilerin birbirleriyle iletişim kurarak deneyimleri, matematiksel fikirleri ve matematik kavramları içeren oyunları paylaşmasını amaçlıyoruz.

23.01.2021 198

23-01-2021